Jr. Product Manager m/v (40 uur per week)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 375 vaste medewerkers.

Voor onze afdeling Marketing zoeken wij ter uitbreiding een:

Jr. Product Manager m/v (40 uur p/w)
De Jr. Product Manager streeft samen met de Marketing & Innovatie Manager naar groei in toegevoegde waarde proposities. Je bent samen met de Marketing & Innovatie Manager verantwoordelijk voor het initiëren, realiseren en evalueren van productvernieuwingen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
• Marktverkenning en -inventarisatie ten behoeve van product innovaties, om in te kunnen spelen op trends of veranderende behoefte in de markt;
• Coördinatie en uitvoering van diverse NPD projecten in nauwe samenwerking met externe partners en in afstemming met interne stakeholders;
• Ondersteuning bij activatie en communicatie van nieuwe producten;
• Overige werkzaamheden ter ondersteuning van de afdelingen Marketing.

De ideale kandidaat beschikt over:
• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau richting marketing en communicatie of vergelijkbaar;
• 1 tot 2 jaar marketing ervaring in een commerciële omgeving;
• Projectmanagement ervaring;
• Affiniteit met de foodbranche;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• Gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een proactieve, ambitieuze, sociaal vaardige en zelfstandige marketeer. Een echt organisatietalent, die sterk in zijn/haar schoenen staat, resultaatgericht is en over een oplossend vermogen beschikt.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht