(Jr.) Account Manager New Business

Deel vacature

Geniet jij er ook zo van om in het weekend even naar de kaasspeciaalzaak bij jou in de buurt te gaan om de lekkerste kaas te kopen voor de borrel? Wil jij elke dag met dit mooie product bezig zijn en ervoor zorgen dat de állerlekkerste kaas - Lutjewinkel 1916 - in zoveel mogelijk kaasspeciaalzaken en op de markt verkrijgbaar is? Als Account Manager New Business ga je op pad om ondernemers enthousiast te maken over Lutjewinkel 1916. Je doet dit in nauwe samenwerking en afstemming met externe partners door heel Nederland en collega's van verschillende afdelingen zoals Marketing, Sales en Inkoop.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Classic Retail team die naast jou bestaat uit een Business Development Manager, 5 Account Managers en een Sales Assistent. Als team hebben we veel passie voor kaas en zijn we persoonlijk bij elkaar betrokken.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Voor deze functie verlangen wij een afgeronde MBO/HBO opleiding richting commercie aangevuld met minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële rol.
- Je haalt energie uit het bouwen van nieuwe relaties en het doen van acquisitie.
- Je bent in staat om te werken in een complexe omgeving en houdt rekening met verschillende belangen.
- Je wilt graag (nog) meer leren over kaas.

Wat wij bieden
Een échte verkoop rol waarin jij er mede voor zorgt dat heel Nederland Lutjewinkel 1916 leert kennen! Je komt te werken in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Jeroen Hoogenboom, Manager Sales Classic Retail, OOH & Industry, via 06 1013 0389. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    (Jr.) Account Manager New Business

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht