IT lead B2B E-Commerce (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Wij zijn voor ons B2B E-commerce team op zoek naar een fulltime:

IT lead B2B E-Commerce (m/v)

Als IT lead ben je eindverantwoordelijk voor het ontwerpen, laten ontwikkelen en onderhouden van de IT-infrastructuur van ons B2B orderplatform. Je begeleidt en managet vendor selectieprocedures, zorgt ervoor dat het landschap gebouwd wordt, bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoudt contact met vendors. Je maakt continu afwegingen tussen het bewijzen van de noodzaak van bepaalde functionaliteiten en het anticiperen op toekomstige groei via de inzet van schaalbare technologie. Je initieert, coördineert en voert alle IT-gerelateerde projecten uit. Je hebt een helikopterview en balanceert de belangen van de verschillende stakeholders.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
• Het ontwerpen, laten bouwen en beheren van de IT-infrastructuur;
• Het begeleiden en managen van vendor platform-selectieprocedures en contact onderhouden met vendoren;
• Het identificeren van huidige en toekomstige IT-requirements;
• De afstemming en managing vann een gedragen IT roadmap inclusief product backlog;
• Het prioriteren van wensen gebaseerd op de klantbehoefte en inzichten van het development team;
• Het transparant maken en bijhouden van de kosten, tijd (voortgang) en scope van de ontwikkelingen, inclusief acceptatiecriteria voor ontwikkelde functionaliteiten;
• Samenwerken met ontwikkelaars om gewenste additionele ontwikkel-, monitor- en procesverbeteringen te bepalen en implementeren.

De ideale kandidaat?
• Beschikt over WO werk- en denkniveau, met een achtergrond in IT;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (ontwerpen en bouwen van een IT-landschap);
• Aantoonbare kennis en ervaring met het opzetten, laten ontwikkelen en onderhouden van IT-architectuur, -infrastructuur en hosting;
• Ervaring met het managen van vendor- en platformselectie (o.a. opstellen requirements en criteria, inventariseren en selecteren kandidaten);
• Ervaring met scrum/agile werken is een pré;
• Affiniteit met marketing en commercie is een pré.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, resultaatgerichte en flexibele collega die zaken met een helicopterview kan benaderen.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met Bram Hulsebosch (E-commerce Manager) via telefoonnummer 0172 - 630185. Bij vragen over de procedure kan er contact opgenomen worden met Eva Vendrig (HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht