HR Stagiair(e)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor Zijerveld zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

HR Stagiair(e)

Ben jij een gemotiveerde, communicatief sterke HBO/WO student met een passie voor het HR vak? Pak dan deze kans om waardevolle ervaring op te doen in de dynamische werkomgeving van Zijerveld. Het HR team van Zijerveld is namelijk op zoek naar een zelfstandige HR stagiair(e).

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
Je komt tijdens je stage te werken op de HR afdeling. Dit zal gedeeltelijk op kantoor in Bodegraven zijn, maar ook vanuit huis. Deze afdeling bestaat uit een HR Directeur, 2 HR managers, een HR Assistent en Secretaresse die samen verantwoordelijk zijn voor de sales, marketing, support en supply chain van de groothandel in kaasspecialiteiten. Je ondersteunt de HR afdeling in het dagelijkse werk, waardoor je de mogelijkheid krijgt om diverse HR vraagstukken in de volle breedte van het HR-speelveld aan te pakken. De volgende onderwerpen kunnen daarbij aan de orde komen:

• Optimalisatie en coördinatie van ons learning & development proces op het vlak van trainingen en suppliers;
• Het digitaliseren van processen en optimaal benutten van de beschikbare systemen door HR en door medewerkers;
• Ondersteuning van ons werving & selectie proces;
• Verbetering van ons online onboarding proces, waarbij je nieuwe medewerkers en stagiaires begeleid bij hun instroom;
• Ondersteuning bij het opstellen van management informatie;
• Ondersteunen bij het digitaliseren en up to date houden van personeelsdossiers met compliance.

De ideale kandidaat?
We zoeken een proactieve en leergierig persoon met interesse in alle facetten van het HR vak en speciale interesse in digitaliseren van HR processen en het werken met data in systemen. Herken jij je in ons DNA “passie, ondernemerschap en samen”? Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met ondernemingszin en een hands-on mentaliteit? Ben je daarnaast communicatief vaardig in zowel woord als geschrift en stel je jezelf flexibel op? Ben jij niet bang om uitgedaagd te worden en wil jij deel uit maken van één van de grootste spelers op het terrein van kaas en onderdeel zijn van één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld? Dan is dit de stage voor jou! Verder vragen wij:

• Een derde of vierdejaars HBO/WO student in de richting van HR, bedrijfskunde, arbeids- en organisatiepsychologie of andere relevante studierichting;
• Beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden, voor 4 à 5 dagen per week. Daarnaast ben je op korte termijn beschikbaar;
• Affiniteit met een sales en productieomgeving;
• Affiniteit met de digitale en data gerichte onderwerpen van HR;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• Goede kennis van Microsoft Office.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Deze stage biedt je de mogelijkheid om in korte tijd veel te leren in een dynamische omgeving. Vanaf dag één ben jij onderdeel van een hecht team, waarin je jezelf ontwikkelt binnen HR. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en FrieslandCampina geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ontvang je uiteraard een passende maandelijkse stagevergoeding.

Meer informatie?
Heb je vragen over deze positie of wil je gewoon wat meer weten over Zijerveld? Neem dan contact op met onze HR Manager, Eva Vendrig via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht