HR Manager Supply Chain (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische en Duitse markt succesvol uit. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Zijerveld is onderdeel van de business groep Consumer Dairy van Royal FrieslandCampina.
Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Wij zijn voor ons HR team op zoek naar een:

HR Manager Supply Chain (32 - 40 uur per week)

In de functie van HR Manager ben je onderdeel van het Supply Chain Management Team en opereer je als de HR sparringpartner voor de leidinggevenden van het Supply Chain MT. Het MT bestaat uit de Directeur Supply Chain, de Operations Manager en de leidinggevenden van de 5 productielocaties. Je hebt een faciliterende rol naar de managers in de verzuimbegeleiding, je bent verantwoordelijk voor het werving & selectie proces en zorgt er daarnaast voor via vlootschouw, trainingen en vitaliteitsbeleid dat onze medewerkers hun talent volledig benutten en zich op de juiste plaats binnen de organisatie bevinden. Tevens lever je een bijdrage aan het optimale design van de organisatie inclusief de inrichting van systemen en vertaal je het HR beleid van Zijerveld naar de werkvloer en creëer je draagvlak voor de uitvoering hiervan. Kortom een afwisselende en uitdagende rol!

Je gaat onderdeel uitmaken van het HR team bestaande uit een HR Director, Junior HR Adviseur, HR Assistent en MT secretaresse. Je rapporteert aan de HR Director en bent tevens de 1e vervanger van de HR Director.

Vind jij het leuk om met alle facetten van het HR-vak bezig te zijn? Ben je bereid om zowel adviserend als administratief werkzaam te zijn? Kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie? Neem je graag initiatief en kan je het overzicht bewaren in een dynamische omgeving? Dan is deze allround HR job echt iets voor jou!

Wij vragen:
• minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Human Resources of aanverwante studie;
• 8 - 10 jaar ervaring in een brede HR adviesfunctie waarvan aantoonbare ervaring in een productie omgeving;
• ervaring in het zelfstandig opzetten en managen van projecten conform lean/six sigma vergelijkbare systematiek;
• kennis van het Nederlandse arbeidsrecht is vereist alsmede ervaring in het optimaliseren en reorganiseren van SC organisaties en processen;
• ruime ervaring in verzuim - en uitstroom management;
• ervaring in een productie omgeving, bij voorkeur in de voedingsindustrie of FMCG, waarbij alle aspecten van de HR rol in scope zijn;
• analytisch inzicht en de het door vertalen van deze analyses in praktisch uitvoerbare plannen;
• sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
• overtuigingskracht, resultaatgerichtheid en betrokkenheid;
• enthousiaste, zelfstandige, hands-on en proactieve werkhouding;
• goede beheersing van MS office pakket en in het bijzonder Excel.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en zelfstandige HR Managers functie - waarin initiatief wordt gevraagd- in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een leuk team van HR professionals in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Een combinatie van thuiswerken en op kantoor is mogelijk.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht