HR Adviseur m/v

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Wij zijn - ter vervanging - op zoek naar een:

HR Adviseur m/v (32 - 40 uur p/w)

Vind jij het leuk om met alle facetten van het HR-vak bezig te zijn? Ben je bereid om zowel adviserend als administratief werkzaam te zijn? Kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende niveaus in de organisatie? Neem je graag initiatief en kan je het overzicht bewaren in een dynamische omgeving? Dan is deze allround HR job echt iets voor jou!

In de functie van HR Adviseur ben je de HR sparringpartner voor leidinggevenden van een grote diversiteit aan afdelingen. Je hebt een sturende rol in verzuimbegeleiding, je bent betrokken bij het werving & selectie proces en zorgt er daarnaast voor dat onze medewerkers hun talent volledig benutten en dat zij zich op de juiste plaats binnen de organisatie bevinden. Tevens lever je een bijdrage aan het design van de organisatie en vertaal je het HR beleid van Zijerveld naar de werkvloer en creëer je draagvlak voor de uitvoering hiervan. Kortom een afwisselende en uitdagende rol!

Je gaat onderdeel uitmaken van het HR team bestaande uit een HR Director, Junior HR Adviseur en HR Assistent. Je rapporteert aan de HR Director en bent tevens de eerste vervanger van de HR Director.

De ideale kandidaat?
• minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Human Resources;
• minimaal 5 jaar ervaring in een brede HR functie;
• sterke communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels;
• overtuigingskracht, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en een dienstverlenende instelling;
• enthousiaste, zelfstandige, hands-on en proactieve werkhouding.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en zelfstandige HR functie - waarin initiatief wordt gewaardeerd - in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Eva Aalderink (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht