Financial Accountant m/v (40 uur per week)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Voor onze afdeling Finance zoeken wij ter uitbreiding een:

Financial Accountant m/v (40 uur per week)

Als Financial Accountant houd jij toezicht op de naleving van interne en externe standaarden voor jaarrekeningen en fiscale regelgeving. Jij coördineert de interne controlecyclus en draagt er zorg voor dat de processen in overeenstemming zijn met het Internal Control Framework. Als Financial Accountant rapporteer je aan de Manager Finance.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

• Coördineren van de interne controlecyclus. Het analyseren van financiële processen en het in kaart brengen van financiële risico’s;
• Analyseren, evalueren, aanpassen en opstellen van interne procedures conform accounting standaarden;
• Begeleiden van lokale en fiscale accounting & reporting processen voor diverse rapporterende (internationale) entiteiten;
• Het in kaart brengen, begeleiden en (mede) uitvoeren van finance gerelateerde projecten.

De ideale kandidaat?

• RA-opleiding (In het bezit van of vergevorderd); Master in Finance
• Actuele kennis van fiscale wetgeving, IRFS/SHERPA en Hyperion Financial Management (HFM)
• Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie, waarbij ervaring binnen de FMCG branche een pré is;
• Uitstekende MS-Office vaardigheden, met name op gebied van Excel;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Ervaring met ERP systemen, ervaring met Lawson M3 is een pré.

Wij zijn op zoek naar een accurate, analytische, proactieve, flexibele en enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden. Een collega die een uitdaging niet uit de weg gaat en een kei is in het adviseren en coachen van collega’s.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht