Finance & Administratie Medewerker

Deel vacature

Je gaat uit eten en sluit je diner af met een goed gevuld kaasplankje of je haalt in de supermarkt uit het vers schap lekkere kaas voor op de boterham bij je lunch. En wat is er dan leuker dan dat jij er een belangrijke rol in hebt gespeeld dat je nu deze kaas kunt eten doordat alle facturen vanuit onze leveranciers tijdig verwerkt zijn? Als Finance & Administratie Medewerker verwerk je alle binnenkomende facturen digitaal. Ook heb je een belangrijke rol in de verdere automatisering en digitalisering van het verwerken van de facturen.

Wat is jouw positie in de organisatie?
Je wordt onderdeel van het Finance & Control team dat bestaat uit 25 medewerkers. Het Finance team is onderverdeeld in Purchase to Pay, Order to Cash en Record to Report. Deze functie maakt deel uit van het Purchase to Pay team en bestaat naast jou nog uit 3 andere medewerkers. Binnen het Finance & Control team staat persoonlijke betrokkenheid, plezier en continue verbetering centraal.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Voor deze functie verlangen wij een afgeronde MBO opleiding richting Finance / Bedrijfsadministratie.
- Je vindt het leuk om bij te dragen aan verdere digitalisering en automatisering van onze processen.
- Je staat bekend om je accurate manier van werken.
- We vinden het tof als je de ambitie hebt om verder door te groeien binnen Finance.
- Je kan zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren (Duits en/of Frans is een pré).
- Je brengt een dosis gezonde humor mee.

Wat wij bieden
Een administratieve functie met doorgroeimogelijkheden en dé kans om een bijdrage te leveren aan het verder automatiseren van onze processen in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Meer over Zijerveld
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Interesse in deze functie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Rob Schouten, Manager Financial Control via 06 - 3017 8854 of r.schouten@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Finance & Administratie Medewerker

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht