Field Sales Promotor België (m/v)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische en Duitse markt succesvol uit. Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Zijerveld is onderdeel van de business groep Consumer Dairy van Royal FrieslandCampina.
Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Wij zijn voor onze Market Unit Retail op zoek naar een:

Field Sales Promotor
regio: Wallonië

Je bent samen met de collega's van de afdeling verantwoordelijk voor de verkoop van Hollandse en Buitenlandse kaas en aanverwante artikelen.

De Field Sales Promotor draagt samen met de klant zorg voor een optimale invulling van de account plannen. Je helpt bij de inrichting van de winkels, realiseert overeengekomen doelstellingen en initieert samen met de klant commerciële acties. Daarnaast zorgt de Field Sales Promotor voor afstemming met productie en logistiek en ben je mede verantwoordelijk voor commerciële activiteiten zoals klantspecifieke beurzen. Als Field Sales Promotor kijk je naar de toekomst en denk je samen met de klant na over de toekomst. Waar kan het beter? Hoe kunnen we innoveren? Wat zijn de behoefte van de klant en consument? Dat zijn vragen die jij jezelf dagelijks stelt.

De ideale kandidaat?
• Beschikt over een commerciële opleiding minimaal Hoger Secundair Onderwijs;
• Heeft ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de FMCG;
• Je zal vaak in contact komen met Franstalige klanten, een goede beheersing van zowel het Frans als Nederlands is belangrijk;
Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, commerciële, gedreven, representatieve, flexibele en innovatieve collega. Onze ideale kandidaat vindt het geen probleem om regelmatig naar Nederland te reizen.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht