Digital Marketeer

Deel vacature

We zijn als Zijerveld aan het transformeren naar een consument gedreven organisatie. Het is daarbij cruciaal dat consumenten onze merken en ons als organisatie kennen en dat we zichtbaar zijn op belangrijke plekken.

Als Digital Marketeer binnen het Digital Sales & Marketing team ga je hier een belangrijke bijdrage aan leveren door het ontwikkelen én executeren van onze digitale strategie en ‘mental & physical availability’ plans over de gehele consumer journey . Je ontwikkelt samen met het Marketing team digitale activatie campagnes. Jij bent degene die onze marketing en corporate digitale platforms en media beheert waarbij je nauw samenwerkt met verschillende stakeholders om een excellente digitale communicatie strategie te creëren naar onze consumenten, klanten en (toekomstige) medewerkers toe. Op basis van data en analyses meet je het effect van activiteiten en dit vertaal je vervolgens naar de strategie en toekomstige activiteiten.

Dit is een nieuwe functie wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om aan de hand van onze strategische keuzes de rol te shapen naar jouw visie, competenties en ervaring.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Voor deze functie verlangen wij een recent afgeronde bachelor of master degree en je brengt een aantal jaren ervaring met digital marketing mee, bij voorkeur in een B2C (FMCG) omgeving. Ben jij ondernemend, creatief en resultaatgericht? Dan zien je we graag!

Verder overtuig je ons met bewezen executiekracht en je bent in staat om met je opgedane digital marketing kennis een visie te vormen op onze digitale strategie en deze vervolgens te ontwikkelen en implementeren.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Bram Hulsebosch (Director Digital Sales & Marketing) via 06-12923049 of b.hulsebosch@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht