Demand Planner (Buitenlandse Kaas) m/v (fulltime)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 vaste medewerkers.

Voor ons Bedrijfsbureau Buitenlandse Kaas zoeken wij ter vervanging een:

Demand Planner (Buitenlandse Kaas) m/v (fulltime)

De Demand Planner is verantwoordelijk voor voorraadbeheer binnen de magazijnen van Zijerveld en draagt zorg voor het tijdig en efficiënt afroepen van buitenlandse kaas en aanverwante zuivelproducten.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
• Optimaal beheren van de voorraden binnen de magazijnen van Zijerveld en de externe magazijnen, waarbij wordt geanticipeerd op afwijkingen en de veranderende marktvraag als gevolg van o.a. seizoensinvloeden en acties;
• Bewaken van de voorraadposities, met een goede balans tussen voorraadbeschikbaarheid en het voorkomen van overschotten;
• Signaleren van afwijkingen en verstoringen en het proactief aanleveren van oplossingen;
• Deelnemen aan diverse projectgroepen en overleggen.

De ideale kandidaat beschikt over:
• een afgeronde opleiding op HBO-niveau, richting Logistiek of vergelijkbaar;
• ruime ervaring met diverse geautomatiseerde systemen, waaronder MS Office;
• kennis van M3 Lawson en Slimstock of vergelijkbare forecasting software is een pré;
• communicatieve vaardigheden;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, assertieve, analytische, nauwkeurige en resultaatgerichte collega, die het beste tot zijn/haar recht komt op een dynamische afdeling, welke een centrale rol in de organisatie in neemt.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst. Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Freek Meijer (Manager Bedrijfsbureau) via telefoonnummer 0172-630194. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht