Customer Service Officer Export

Deel vacature

Je bent op vakantie in Oostenrijk, stapt een supermarkt binnen en je ziet daar in de koeling de door jouw geleverde Gouda kaasplakken liggen. Of je maakt een verre reis naar Israël, gaat naar een mooie speciaalzaak en ziet daar onze kaas liggen. In de functie van Customer Service Officer Export zorg jij ervoor dat onze lekkere kaas overal ter wereld beschikbaar is. Je ziet er de uitdaging in om onze klanten van A tot Z te ontzorgen door goed te schakelen met verschillende (interne) partijen en (overheids)instanties. Werkzaamheden die hier bijvoorbeeld bij komen kijken zijn het invoeren van orders, ervoor zorgen dat het transport tussen onze product- en laadlocaties wordt geregeld en dat de benodigde transport- en douanedocumenten er zijn. Ook verwerk en volg je klachten, retouren en eventuele naleveringen op. Tenslotte bewaak je de voortgang van het orderproces en lost (dreigende) verstoringen op.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Customer Service team bestaande uit bijna 20 collega’s. In het Customer Service team werken we in 4 clusters; Classic Retail, Out of Home & Industry, Retail, Wholesale en Export. Het Export cluster bestaat naast jou uit 2 andere collega’s en jullie werken nauw samen met de Account Managers en Sales Assistenten van Export. Als Customer Service team willen we graag van elkaar te leren en vinden we persoonlijke betrokkenheid en fun in (en buiten) ons werk belangrijk!

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde MBO4 / HBO opleiding, al hechten wij soms meer waarde aan een goede persoonlijke klik dan aan je CV. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je sterk in het bouwen en onderhouden van internationale relaties? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je accurate en gestructureerde manier van werken en het vermogen om overzicht te houden. Ten slotte ben je internationaal georiënteerd / geïnteresseerd, wat bij voorkeur onder andere tot uiting komt door je beheersing van een 3e en misschien wel een 4e taal naast het Engels en Nederlands.

Wat wij bieden
Een superleuke en afwisselende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Floyd Woning via 06 - 2397 5769. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Vacature CS Officer Export

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht