Customer Service Medewerker Out of Home

Deel vacature

Je gaat lekker uit eten en sluit je diner af met een goed gevuld kaasplankje of je bent onderweg en haalt een lekker broodje kaas bij een kiosk. En wat is er dan leuker dan dat jij er een belangrijke rol in hebt gespeeld dat je nu deze kaas kunt eten? Als Customer Service Medewerker zorg jij ervoor dat onze lekkere kaas bij bijvoorbeeld Sligro en Hanos beschikbaar is. Je zorgt ervoor dat het hele proces van order tot levering vlekkeloos verloopt door goed te schakelen met verschillende afdelingen. Werkzaamheden die hier bijvoorbeeld bij komen kijken zijn het invoeren van orders en klanten te woord staan of actief te bellen. Ook verwerk en volg je klachten, retouren en eventuele naleveringen op. Tenslotte bewaak je de voortgang van het orderproces en lost (dreigende) verstoringen op.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Customer Service team bestaande uit bijna 20 collega’s. In het Customer Service team werken we in 3 clusters; Classic Retail, Modern Retail & Out of Home, Wholesale & Export. Dagelijks werk je intensief samen met je 2 andere Customer Service collega’s van het Out of Home cluster, de Account Managers en Sales Assistenten. Als Customer Service team willen we graag van elkaar leren en vinden we persoonlijke betrokkenheid en fun in (en buiten) ons werk erg belangrijk!

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde MBO / HBO opleiding richting commercie, al hechten wij soms meer waarde aan een goede persoonlijke klik dan aan je CV. Je vindt het leuk om dagelijks contact te hebben met klanten en een relatie met het op te bouwen en te onderhouden en sta je bekend om je accurate manier van werken. Verder ben je commercieel georiënteerd en je wilt graag (nog) meer leren over kaas.

Wat wij bieden
Een dynamische rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Freek Meijer, Team Lead Customer Service Retail & Out of Home, via f.meijer@zijerveldfood.nl of 06 5123 4105. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    CS Medewerker OOH

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht