Stagiair Crediteurenadministratie

Deel vacature

Ben jij met je financiële MBO opleiding bezig en ben je op zoek naar stageplek op een Finance afdeling? Dan ben je bij Zijerveld aan het goede adres! Wij zijn dé kaasspecialist van Nederland en bieden je de ideale omgeving om jezelf te ontwikkelen!

Als stagiair Crediteurenadministratie houd je je bezig met het registreren van inkoopfacturen, correct coderen van (credit/debet)facturen en e-mail/ post verwerking en draag je hiermee bij aan interne- en externe klanttevredenheid. Ook zal je actief meewerken aan het project om zoveel mogelijk inkomende facturen ‘touchless’ te verwerken.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Jij bent op dit moment 2e of 3e jaars student in richting van Bedrijfsadministratie. Ben jij een echte teamspeler, sta je bekend om je accurate manier van werken, heb je goed cijfermatig inzicht en heb je communicatieve vaardigheden? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je nieuwsgierigheid en de wil om jezelf verder te ontwikkelen. Ook waarderen we het als je nieuwe ideeën aandraagt en oppakt.

Wat wij bieden
Een uitdagende stage in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt in aanraking met alle facetten binnen een financiële administratie. Het crediteurenteam bestaat uit 4 leden, waarmee je samenwerkt, werkzaamheden afstemt en lol maakt.

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Ook bieden we je volop kansen om jezelf te ontwikkelen, onder andere door onze inhouse trainingen. Na je stage zijn er doorgroeimogelijkheden. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we toffe activiteiten voor ons personeel, zoals podcasts, evenementen of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de stage kun je bellen met Zaid Derraz El Kabir (Teamlead Crediteuren) via 0172 552187 of Rob Schouten (Head of Financial Control) via 06-30178854. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht