Coördinator Technische Dienst (40 uur per week)

Deel vacature

Doel van de functie
Is het voor jou de uitdaging om te zorgen voor optimale beschikbaarheid van onze panden, terreinen, installaties, machines en transportmiddelen. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

Er is een start gemaakt met het opzetten van een nieuw Maintenance Managementsysteem (Ultimo). Door dit voor alle locaties operationeel te maken gaat het je helpen om adequate preventieve onderhoudsplannen op te stellen. Ook geeft dit inzichten welke van noodzakelijke reserveonderdelen we beschikbaar moeten hebben.

Je coördineert de werkzaamheden en wijst taken toe. De medewerkers van de externe partners neem je hierin mee. Je zorgt ervoor dat er up to date instructiekaarten zijn voor machines en installaties.

Bij investeringen in gebouwen en machines ben je hierbij vanuit Maintenance optiek actief betrokken.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken een Coördinator Technische Dienst met relevante MBO/HBO kennis, bij voorkeur in de richting WTB met belangstelling voor elektrotechniek. Iemand die zijn vak verstaat, innovatief denkt, dienstverlenend maar tegelijkertijd ook assertief is.

Je bent een kei in het plannen en organiseren en je komt het beste tot je recht in een dynamisch ontwikkelingsgerichte organisatie. Het is belangrijk dat je technische ervaring hebt in een logistieke/productie omgeving. Daarbij zijn HACCP en veiligheidsrichtlijnen bekende materie voor jou. Door jou uitstekende communicatieve vaardigheden is samenwerken een vanzelfsprekendheid.

Het volgen van verdere studies, ook om door te kunnen groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheid, is naar onze opvatting essentieel.

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

In deze rol rapporteer je aan de Locatie Manager Pack & Ripening.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Tim van Hardeveld (Locatiemanager Pack & Ripening) via telefoonnummer 06-12202377.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

270423.vacature Coördinator TD

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht