Coördinator Emballage Management

Deel vacature

Is het voor jou de uitdaging om ons gehele emballage proces van begin tot eind inzichtelijk te maken en te houden. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

De Coördinator Emballage Management zorgt samen met zijn naaste collega’s voor het managen en plannen van alle interne/externe bewegingen en ook juiste beschikbaarheid van onze Returnable Transport Items (emballage). Vanzelfsprekend zorg je voor een sluitende administratie en ben je binnen Zijerveld de vraagbaak op het gebied van emballage.

Het is je grote uitdaging om dit voor onze organisatie belangrijke proces verder te verbeteren, te versterken en te borgen. Je doet dit onder meer door met dienstverleners en leveranciers sluitende contractafspraken en SLA’s af te sluiten. Je analyseert de data, stelt periodiek rapportages op en doet verbetervoorstellen. Daarnaast ondersteun je bij de implementatie van ons nieuwe ERP-systeem.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken iemand die als emballage ambassadeur alle ins en outs op dit gebied organiseert. Voor deze functie verlangen wij een Bachelor diploma in de richting van Logistiek. Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring.
Je hebt een gedegen kennis van administratieve en logistieke processen in de foodbranche en hebt ervaring met ERP-systemen (Infor M3 is een pre). Ook heb je sterke analytische vaardigheden en ben je zeer behendig met Excel en het gebruik van rapportage tools (Power BI is een pre). Daarbij communiceer je moeiteloos in de Nederlandse en Engelse taal.

Je stuurt je 2 teamleden operationeel aan rapporteert aan de Distributie manager.

Ben je een zelfstandig werkende teamspeler, werk je gestructureerd, ben je stressbestendig, accuraat, besluitvaardig, overtuigend en durf je het gesprek met collega’s aan te gaan. Dan maken we graag kennis met je!

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Supply team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met een team van zo’n 650 enthousiaste mensen, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Harrie Scholten. Hij is bereikbaar via nummer 06-53939745.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht