Commercial Controller

Deel vacature

Wil jij samen met commercie onze ambitieuze plannen verder ontwikkelen én realiseren? Wil je werken in een dynamische en complexe omgeving waarin je bovenop veranderingen zit om hier snel op te reageren en een leidende rol in te spelen naar de business? Vind je het belangrijk om in een team te werken waar fun naast impact maken belangrijk zijn?

Als Commercial Controller ben je de finance business partner voor onze marketing en sales teams die in verschillende kanalen werken. Je bent verantwoordelijk voor het maken van analyses en het geven van strategische (financiële) inzichten. Je werkt nauw samen met de commerciële teams waar jij in de (financiële) lead bent van bijvoorbeeld budgets, forecasting, business cases, monthly business reviews, lange termijn plannen en tenders.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Business Control team dat naast jou bestaat uit 5 collega's. Je rapporteert in jouw rol aan de Manager Financial Control.

Over jou
- We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend.
- Je hebt een Master richting Finance afgerond en eventueel een RC studie.
- Je vindt het leuk om te werken in een complexe en dynamische omgeving en je wilt hier impact maken.
- Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden.
- Je bent analytisch en kan je inzichten op een effectieve manier vertalen naar de business.
- Je hebt affiniteit met kaas en wilt (nog) meer leren over de lekkerste kaas.
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen FMCG.

Wat wij bieden
Een uitdagende en dynamische Finance rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek .Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en jouw persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Als Finance team willen we impact maken op de business en staat ''een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd'' bijna op ons buik geschreven.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Wesley Demoed via 06 - 1110 1903 of w.demoed@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Commercial Controller

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht