Vacature Commercial Controller

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Het Finance Business Control team speelt hier een cruciale rol in door dé business partner te zijn van onze commerciële teams. Samen ontwikkelen we bijvoorbeeld business cases, innovaties en vernieuwende concepten en innovaties.

Als Commercial Controller zorg je voor strategische inzichten, analyses en ben je de gesprekspartner voor onze commerciële teams of het nu gaat om business cases, contract onderhandelingen, promoties, innovaties, budget voorbereidingen, forecasting, investeringen of strategische meerjaren plannen. Jij zorgt ervoor dat de teams de juiste financiële informatie tot hun beschikking hebben en brengt op basis hiervan adviezen uit. Je bent de aanjager van Revenue Growth Management, bent verantwoordelijk voor de maandelijkse business reviews en zorgt dat we op basis hiervan besluiten kunnen nemen om onze doelstellingen te halen.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde WO of HBO-opleiding richting Finance en ervaring met accounting & risk management. Ben jij ondernemend, analytisch, wil je graag resultaten boeken en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je vermogen om financiële data te presenteren op een gebruiksvriendelijke manier en je zelf startend vermogen. Ook ervaring in FMCG en projectmanagementvaardigheden worden gewaardeerd. Voor deze functie vragen we minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Business Control team bestaat in totaal uit 6 collega’s waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Wesley Demoed via 06 - 1110 1903. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht