Continuous Improvement (CI) Manager

Deel vacature

Ben jij een echte verbinder en krijg jij energie van grondig analyseren en het continu verbeteren van werkprocessen. Ben je iemand die het elke dag beter wil doen dan de dag ervoor. Kan je dit voor iedereen duidelijk en overtuigend over de voetlicht brengen waardoor je samen met alle betrokken collega’s resultaten kunt realiseren. Dan hebben wij de perfecte job voor je.

Als CI-Manager is het jouw uitdaging om continu verbeteren binnen alle lagen van de organisatie in te voeren en hiervoor een breed draagvlak te realiseren. Je analyseert gegevens en aan de hand van de hieruit verkregen informatie signaleer je zaken, leg je verbanden en verbeter je werkprocessen. Veiligheid, kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid staan hierbij centraal. Je neemt de lead in de grotere en/of meer complexe vraagstukken en je bent mentor/coach voor de Greenbelts. Je helpt hen verbeterstappen uit te werken, deze te realiseren en borgt de voortgang van hun initiatieven.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken iemand die als CI-ambassadeur het verbetervirus door de organisatie verspreid. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde Bachelor of Masteropleiding in de richting Technische Bedrijfskunde, Levensmiddelentechnologie of Supply Chain Management/Engineering. Je hebt ervaring op het gebied van Continuous Improvement in een Operations omgeving. Ben je daarnaast stressbestendig, volhardend, assertief, resultaat gedreven en durf je het gesprek met collega’s aan te gaan. Dan maken we graag kennis met je!

Verder overtuig je ons met ervaring op het gebied WCOM/Lean/Six Sigma en dergelijke methodes. Ervaring op het gebied van projecten en change management op de werkvloer breng je ook mee. Communiceren doe je moeiteloos in de Nederlandse en Engelse taal.

Je krijgt veel energie van het trainen, ondersteunen en coachen van zowel de medewerkers als de leidinggevenden. Vanzelfsprekend geef je zelf het goed voorbeeld. Je leidt of faciliteert complexe root cause analyses in lijn met de CI-methoden. Om een volledig beeld te behouden zet je procesrapportages op en onderhoud deze.

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Supply team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Operations Manager.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Dennis Fros (Operations Manager) via
06-12980968.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht