Distributie Chauffeurs

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 375 vaste medewerkers.

Vanwege uitbreiding van onze afdeling Transport zoeken wij

Distributie Chauffeurs m/v (40 uur p/w)
een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden

Taken
Naast het vervoer van de producten draag je bij aan alle werkzaamheden die samenhangen met het vervoer. Voorbeelden hiervan zijn het laden, lossen en temperatuurcontroles.
Vanzelfsprekend ben je ook verantwoordelijk voor administratieve zaken, die samenhangen met het vervoer.

De ideale kandidaat?
• Is het bezit van rijbewijs CE en chauffeursdiploma (CCVB/Code095).
• Heeft bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring als chauffeur.
• Heeft ervaring met de motorwagen en trekker/oplegger.
• Heeft geen bezwaar tegen vroege starttijden.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, flexibele, zorgvuldige en representatieve collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor het vak!

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Peter Brons (Teamleider Transport) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht