Chauffeurs (Distributie en Rangeer)

Deel vacature

Is het voor jou de uitdaging om onze producten tijdig op de juiste plaats te brengen? En hecht je er veel waarde aan om elke dag thuis te zijn. Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou.

De Distributie Chauffeur verzorgt naast het vervoer van de producten naar onze klanten alle werkzaamheden die samenhangen met het vervoer. Voorbeelden hiervan zijn het laden, lossen en temperatuurcontroles. Daarnaast ben je vanzelfsprekend ook verantwoordelijk voor de hiermee verbonden administratieve zaken.

De Rangeer Chauffeur verzorgt het vervoer van de producten tussen onze verschillende locaties in Bodegraven. Daarbij verzorg je alle werkzaamheden die samenhangen met dit vervoer. Voorbeelden hiervan zijn het laden en lossen met een elektrische pompwagen en temperatuurcontroles. Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve zaken, die samenhangen met dit vervoer.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en zoeken chauffeurs die het chauffeur vak verstaan, klantgericht, flexibel, zorgvuldig en representatief zijn. Collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die begrijpen én er trots op zijn dat ze het visitekaartje van Zijerveld zijn!
De ideale chauffeur is in het bezit van rijbewijs CE en chauffeursdiploma (CCVB/Code095), heeft bij voorkeur minimaal twee jaar werkervaring als chauffeur en ervaring met de motorwagen en trekker/oplegger.

De Distributie chauffeur start vroeg waarbij zijn werkuren verdeeld zijn over 4 dagen. Eén dag in de week genieten deze een compensatiedag.

De Rangeer chauffeur werkt volgens een vast rooster in een 3 ploegendienst (O-dienst: van 7.00 uur – 7.30 uur, M-dienst: van 15.00 uur – 23.30 uur, N-dienst: van 23.00 uur – 7.30 uur)

Wat we bieden:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Supply team is een team waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Natuurlijk bieden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaan-perspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor onze medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met een team van zo’n 650 enthousiaste mensen, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Peter Brons (Teamleider Transport) via telefoonnummer 06-12738846.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht