Commercieel Back Office Medewerker

Deel vacature

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze Market Unit Classic Retail & Out of Home zoeken wij een:

Commercieel Administratief Medewerker Back Office m/v (40 uur p/w)

In de functie van Commercieel Administratief Medewerker Back Office ben je samen met jouw collega’s van de afdeling verantwoordelijk voor de verkoop van Hollandse - en Buitenlandse kaas en aanverwante artikelen. Jouw klanten bevinden zich o.a. in de ambulante handel en groothandel. Daarbij draag je zorg voor een adequate verwerking van orders en neem je – conform interne procedures – eventuele klachten, retouren en naleveringen in behandeling. Daarbij staat een efficiënte en effectieve communicatie met klanten en collega’s voorop.

De ideale kandidaat beschikt over:
• een afgeronde opleiding op minimaal MBO+ niveau;
• minimaal 2 jaar ervaring in de productverkoop;
• ervaring binnen de kaasbranche/groothandel/ ambulante handel (sterke pré);
• professionele communicatieve vaardigheden en is in staat klantgericht & planmatig te telefoneren, denken en handelen;
• ruime ervaring met MS Office en goede administratieve vaardigheden.

Wij zijn op zoek naar een flexibele, assertieve, stressbestendige, initiatiefrijke, nauwkeurige en enthousiaste collega.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met Klaske Hollema (HR Manager, 06-11239721). Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht