Back Office Medewerker Emballage administratie m/v

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.
Vanuit een autonome positie binnen Royal Friesland Campina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze afdeling emballage administratie in Bodegraven zoeken wij een:
Back office medewerker emballage administratie m/v (32 – 40 uur per week)

Je bent samen met de collega's van de afdeling verantwoordelijk voor de stroom van kratten, pallets en ander fust met alle daarbij behorende zaken. Waarbij de nadruk zal liggen op het verwerken van de vrachtbrieven in onze systemen.

Ook zal je vragen behandelen van inkopers en account managers over emballage. Het is jouw taak om een duidelijk beeld te schetsen van wat er gebeurd is en oplossingen aan te dragen. Het is belangrijk om bij zowel de interne als externe communicatie klantgericht te denken.

Door het dagelijks verwerken van vrachtbrieven en intern contact met de verkoop en Finance afdeling ben jij de vinger aan de pols van de afdeling. Dit neem je mee in de samenwerking met jouw collega’s en geeft verbeterpunten of bevindingen tijdig aan.

Dit ga je doen:
• Administratief verwerken van de vermelde emballage op vrachtbrieven;
• Behandelen van interne vragen rond geleverde of retour genomen emballage;
• Begeleiden en deelnemen aan het digitaal en fysiek archiveren van vrachtbrieven;
• Ondersteuningen bij diverse administratieve taken.
In de nabije toekomst kunnen de werkzaamheden en verantwoordelijkheden uitgebreid worden op basis van ambitie en vergaarde vaardigheden.

De ideale kandidaat beschikt over:
• Goede communicatieve vaardigheden en is in staat klantgericht & planmatig te telefoneren, denken en handelen;
• Relevante MBO opleiding;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse, zowel in woord als geschrift;
• Werkt gemakkelijk met de computer en heeft ervaring met de Office pakketten;
• Is communicatief vaardig, assertief en gestructureerd;
• Wordt blij van opgeruimde mailbox en archief;
• Ervaring met ERP systemen is een pre.

Startdatum is in overleg.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze Manager Distributie Nicole Rouwet via n.rouwet@zijerveldfood.nl. Jouw sollicitatie (CV + Motivatiebrief) ontvangen wij per voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht