Assistent Demand Planner m/v (40 uur p/w)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Wij zijn voor ons bedrijfsbureau op zoek naar een tijdelijke:

Assistent Demand Planner m/v (40 uur p/w)
Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van 6 maanden, met de mogelijkheid dat deze periode wordt verlengd.

De Assistent Demand Planner is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Demand Planners, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het voorraadbeheer binnen de magazijnen van Zijerveld en het efficiënt afroepen van Hollandse kaas en eindproducten hiervan.

De belangrijkste taken & verantwoordelijkheden?
• Optimaal beheren van de voorraden en plannen Hollandse kaas binnen de vier magazijnen van Zijerveld en zes externe magazijnen, waarbij wordt geanticipeerd op afwijkingen en de veranderende marktvraag als gevolg van o.a. seizoensinvloeden en acties;
• Bewaken van de voorraadposities, met een goede balans tussen voorraadbeschikbaarheid en het voorkomen van overschotten;
• Productieplannen maken voor meerdere fabrieken, plannen van partijen leeftijdskaas en plannen van Co pack (zowel grondstoffen als eindproducten).

De ideale kandidaat?
• een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, richting logistiek is een pré;
• ruime ervaring met diverse geautomatiseerde systemen, waaronder MS Office;
• communicatieve vaardigheden;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, assertieve, analytische, nauwkeurige en resultaatgerichte collega, die het beste tot zijn/haar recht komt op een dynamische afdeling, welke een centrale rol in de organisatie in neemt.

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie tot in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jorine van Dort (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht