Assistent Accountmanager Retail NL

Deel vacature

17 miljoen Nederlanders altijd en overal van hun favoriete kazen laten genieten, dat streven we na. Wil jij hieraan bijdragen door Sales optimaal te ondersteunen in de relaties met onze klanten? Wil je werken met grote retailers zoals Plus en Jumbo? Vind je het gaaf om te werken in een organisatie die volop in beweging is en waar je impact kan maken? Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen commercie? Dan is onze vacature van Assistent Accountmanager Retail NL misschien wel jouw nieuwe uitdaging!

Als Assistent Accountmanager ondersteun je Sales en Account Managers in het realiseren van plannen, gemaakte afspraken met klanten en kansen in onze organisatie. Jij ben in de lead voor allerlei operationele zaken en zorgt ervoor dat je hiervoor de benodigde afstemming met klanten hebt. Je bent verantwoordelijk voor administratie, zoals het verwerken van prijsmutaties, up to date houden van assortimentslijsten, opstellen van leverovereenkomsten en verwerken van assortiment wijzigingen. Tevens maak je analyses en ontwikkelt op basis hiervan - samen met Sales - plannen om zo onze business steeds verder uit te bouwen. Ten slotte pak je een actieve rol in de organisatie van acties, events en promoties die vanuit ons of de klant worden geïnitieerd.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde relevante hbo of wo-opleiding, al hechten wij soms meer waarde aan een goede persoonlijke klik dan aan je CV. Ben jij ondernemend, analytisch, wil je graag resultaten boeken en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je accurate en gestructureerde manier van werken en het vermogen om overzicht te houden. Ook goede beheersing van Excel wordt gewaardeerd. Voor deze functie vragen we bij voorkeur 1-2 jaar ervaring in een commerciële rol en we vinden het gaaf als je de ambitie hebt om jezelf door te ontwikkelen binnen commercie.

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Het Retail NL team bestaat in totaal uit 15 collega’s waarin hard werken en fun hand in hand gaan. Je werkt in deze functie ook nauw samen met andere afdelingen, zoals Customer Service, het Field Sales team, Marketing, Inkoop, QA en Finance.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi. Ga jij aan de slag bij dé kaasspecialist van Nederland en omstreken?

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Wouter Wijsman via 06 - 1110 1903. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht