Assistent Account Manager m/v (40 uur p/w)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze Market Unit Modern Retail zoeken wij ter versterking een:

Assistent Account Manager m/v (40 uur p/w)

De Assistent Account Manager draagt samen met de Account Manager zorg voor een optimale invulling van de accountplannen ten behoeve van het opleveren van de tot doel gestelde resultaten van de klant. Dit doe je onder andere door de Account Manager commercieel te ondersteunen door het begeleiden van (nieuwe) trajecten van klanten, het verwerken van prijsmutaties en assortimentslijsten, het verwerken van acties en het opvoeren van artikelgegevens. Daarnaast onderhoud je de contacten met de klanten over operationele zaken, lever je rapportages en analyses aan en draag je zorg voor een optimale samenwerking met de Back Office van de Market Unit. Het is jouw verantwoordelijkheid om de Account Manager hierin zoveel mogelijk te ontzorgen.

De ideale kandidaat?
• een afgeronde opleiding op HBO-niveau;
• commerciële en logistieke ervaring in een resultaatgerichte omgeving;
• affiniteit met de foodbranche en commercie;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
• gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, nauwkeurige, resultaatgerichte, vasthoudende, flexibele en innovatieve collega. Een echte ondernemer!

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie of voor eventuele vragen over de procedure kun je contact opnemen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie (CV + motivatiebrief) ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht