Applicatiebeheerder m/v (40 uur p/w)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Daarnaast bouwt Zijerveld haar positie op de Belgische markt succesvol uit.
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels en eigen merken met vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 450 medewerkers.

Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een:

Applicatiebeheerder m/v (40 uur p/w)

Als Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de Zijerveld applicaties mee ontwikkelen met de trends binnen de markt. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor het goed functioneren van onze applicaties. Je voorziet in de veranderbehoeften vanuit de business door nieuwe functionaliteiten te configureren, nog voordat onze klanten weten dat iets mogelijk is.

Naast jouw rol als applicatiebeheerder vervul je ook werkzaamheden als IT Support Medewerker. Vanuit die rol ben je het eerste technische aanspreekpunt voor de klanten van Zijerveld. Het oplossen en managen van software vraagstukken behoort tot één van je belangrijkste taken. Om onze klanten de juiste service te leveren heb je contact met collega’s en leveranciers.

We zijn op zoek naar een klantgerichte en proactieve collega die in een klein team kan werken en breed inzetbaar is vanwege de verscheidenheid aan taken.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?
• Zorgen voor de optimale prestatie, beschikbaarheid en ‘health’ van onze software oplossingen;
• Omgaan met verstoringen, analyseren en oplossen van problemen en voorbereiden en doorvoeren van wijzigingen op het applicatielandschap;
• Gevraagd en ongevraagd advies verstrekken aan collega's;
• Gestructureerd testen en accepteren van applicaties in geval van upgrades, updates of andere wijzigingen;
• Documenteren van de applicatie-omgevingen, inclusief werkinstructies en (installatie) handleidingen;
• Aannemen, registreren en oplossen van incidenten en aanvragen;
• 1e en 2e lijn ondersteuning bieden aan collega's;
• Monitoren en bewaken van incidenten.

De ideale kandidaat beschikt over:
• IT-kennis op MBO 4 niveau;
• Minimaal 3 jaar ervaring in de ICT;
• Kennis en affiniteit met BI-oplossingen (SQL, IBM Cognos en/of PowerBI);
• Klantvriendelijk en communicatief vaardig in woord en geschrift;
• Kan goed samenwerken in een klein team;
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt en heb je een grote affiniteit met cloud oplossingen? Dan ben jij misschien wel de Applicatiebeheerder die wij zoeken!

Wat biedt Zijerveld als werkgever?
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Remco Smit (Applicatie Manager) via telefoonnummer 0172-630161. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Eva Vendrig (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100 Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht