Account Manager Kaasspeciaalzaken

Deel vacature

Vind jij het ook iedere keer weer een geweldige ervaring om naar de kaasspeciaalzaak bij jou in de buurt te gaan om de mooiste kaas te kopen voor jouw borrel of lunch? Wil je elke dag met dit mooie product bezig zijn en kaasspeciaalzaken van de lekkerste kaas voorzien? Als Account Manager Kaasspeciaalzaken ben je dé gesprekspartner voor de kaasspeciaalzaak (ondernemer). Je bent veel op pad om jouw klanten te bezoeken en zorgt ervoor dat account plannen, commerciële contracten en afspraken gerealiseerd worden. Samen met de ondernemers en Marketing, Finance en Customer & Channel Development ontwikkel je - op basis van data - vernieuwde concepten en formats om klanten te blijven verrassen.

Jouw positie in de organisatie
Je wordt onderdeel van het Classic Retail team die naast jou bestaat uit een Business Development Manager, 5 Account Managers en een Sales Assistent. Als team hebben we veel passie voor kaas en anderen hier enthousiast over maken en zijn we persoonlijk bij elkaar betrokken.

Over jou
We hechten veel waarde aan passie voor je werk en je komt met een doel bij ons werken. Wat dat precies is, is voor iedereen verschillend. Voor deze functie verlangen wij een afgeronde HBO opleiding, al hechten wij soms meer waarde aan een goede persoonlijke klik dan aan je CV. Ben jij ondernemend, heb je een visie op de Kaasspeciaalzaak van de toekomst, wil je graag resultaten boeken en beschik je over een goede dosis overtuigingskracht? Dan zien we je graag!

Verder overtuig je ons met je ervaring met het werken met een CRM systeem. Voor deze functie vragen we ten slotte minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen kaas, vers of FMCG.

Wat wij bieden
Een uitdagende sales rol in een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek.

Natuurlijk komt de functie met een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, opleidings- en trainingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Daarnaast staan wij bekend om onze prettige werksfeer en organiseren we veel leuks voor ons personeel, zoals evenementen, uitjes of zelfs een voetbaltoernooi.

Over ons
Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad creëren wij dagelijks met zo’n 450 medewerkers, miljoenen momenten van happiness voor consumenten in binnen- en buitenland. Aangevuld met kennis en inspiratie voorzien wij in de food experience van uiteenlopende klanten uit diverse verkoopkanalen. Dit doen we vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina.

Meer informatie?
Wil je solliciteren of heb je vragen over de rol, Zijerveld of de procedure? Neem dan contact op met Jeroen Hoogenboom, Manager Sales Classic Retail, OOH & Industry, via 06 1013 0389. Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand formulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

    Opmerkingen

    (velden met * zijn verplicht)

    Account Manager KSZ

    Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

    Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht