Account Manager Industrie & Out of Home m/v (40 uur per week)

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.

Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 375 vaste medewerkers.

Voor onze Market Unit Classic Retail & Out of Home zoeken wij ter vervanging een:

Account Manager Industrie & Out of Home m/v (40 uur p/w)

Belangrijkste verantwoordelijkheden:
• het realiseren van de overeengekomen doelstellingen met betrekking tot volume, omzet, winst, marge en assortiment bij verschillende klanten binnen het Out of Home & Industrie segment;
• op een creatieve manier - in samenwerking met de klant - zorgdragen voor de totstandkoming en uitvoering van tailor-made oplossingen;
• relatiebeheer;
• bijdragen aan commerciële activiteiten zoals beurzen en events.

De ideale kandidaat beschikt over:
• een afgeronde HBO-opleiding richting commercie/sales;
• ervaring in een commerciële functie binnen de FMCG, Out of Home of Industrie markt;
• goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
• beheersing van de Engelse taal is een pre;
• gedegen praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word);
• Kaaskennis is een pre.

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte, flexibele, innovatieve, representatieve, enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte collega. Een echte ondernemer met sterke communicatieve en sociale vaardigheden, die draagvlak kan creëren op verschillende niveaus binnen de organisatie en kan onderhandelen op verschillende niveaus. Daarnaast ben je oplossingsgericht en kan je ‘out of the box’ denken.

Wat biedt Zijerveld als werkgever:
Een afwisselende en uitdagende functie in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een prettige werksfeer heerst.
Daarnaast bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven.

Meer informatie?
Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630100. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via onderstaand contactformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Sollicitatieformulier

Voeg hier jouw motivatie en C.V. in de vorm van een Word-document toe.
De bestandsformaten die je kunt gebruiken zijn: .doc en .docx.

Opmerkingen

(velden met * zijn verplicht)

Wilt u meer weten over werken bij Zijerveld

Bel ons op (0172) 63 01 00 | Stuur ons een bericht