Geitenkaas

Eerste klasse geitenmelk van eigen bodem

De basis van onze half harde geitenkaas is de beste geitenmelk die er te vinden is. Deze eersteklas melk komt van boerderijen uit het zuiden van het land. Hier hebben de witte geiten volop leefruimte en krijgen ze het hele jaar door uitgebalanceerde voeding. Juist hierdoor heeft de melk een ongekend romig karakter. Een perfecte basis voor kaas. We werkten jarenlang aan de bijzondere receptuur van onze brede assortiment geitenkaas. Bovendien wordt Arina geitenkaas natuurgerijpt op houten planken. Zo kan de smaak zich ouderwets in alle rust ontwikkelen. En dat is te proeven!

De verbeterde smaak

De smaak van geitenkaas is zachter dan ooit. Dat heeft alles te maken met hoe de geiten gehouden worden. Vroeger leefde de bok tussen de geiten. Dit had invloed op de kwaliteit van de melk. Tegenwoordig worden de bokken het grootste deel van het jaar apart gehouden. De geiten geven hierdoor veel mildere melk. En dat zachte karakter proeft men natuurlijk terug in de kaas.

Arina

Liefde voor kaas verdient Arina. Deze premium kwaliteit half harde geitenkaas van eigen bodem blinkt uit door haar smedige zuivel en verrassend milde smaak. Toegankelijk voor beginners, een ware traktatie voor liefhebbers. Arina biedt met haar varianten als Arina Berger en Arina Kruiden genieterskazen bij uitstek. Haar uitstraling is ambachtelijk met een modern tintje. Kortom, een aanwinst voor het versschap.

Amaltura Special Old

We schaafden net zo lang aan de receptuur van onze Amaltura kaas tot deze voldeed aan de hoge eisen van de kaasmakers. En met resultaat. De prachtig gerijpte geitenkaas heeft een robuust karakter en een fluweelzachte ondertoon. Hiermee is Amaltura Special Old een kwaliteitsproduct bij uitstek. Toegankelijk en een ware aanwinst voor elk assortiment.

Wilt u meer weten over wat Arina of Amaltura voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op via uw vaste contactpersoon of via (0172) 630 100.

Neem contact met ons op

Meer weten over

Meer weten over

Geitenkaas

Arina geitenkaas officieel beschermd

Lees meer

Lees meer

Klik hier

Een heerlijk recept met geitenkaas en spinazie

Bekijk het recept

Bekijk het recept

Klik hier

Ontdek de smaken van Geitenkaas op