Focusgroepen

Het assortiment van Zijerveld is groot. Daarom uiten we onze expertise in kaas en aanverwante producten in focusgroepen. De focusgroepen zijn opgebouwd uit vier verschillende segmenten. Zo houden we focus in elk segment.

Variatiekaas

Specialiteiten Hollandse kaas

Bijzondere Hollandse kazen verdienen speciale aandacht. Kruidenkazen, nagelkaas en geitenkazen geven we de kans om uit te blinken onder het merk Pittoresque (Nederlandse markt) en het exportmerk Countryside. Al deze kazen worden gebundeld in het concept “Kaas van Hier”. Kaas van hier vertelt de verhalen achter de kazen en laat u kennis maken met de bereiders. Neem gerust een kijkje op www.kaasvanhier.nl.

Biologische kaas

Steeds meer consumenten kiezen bewust voor biologische kaas. Om de verfijnde smaak, maar ook omdat biologische kaas met aandacht voor milieu en dierenwelzijn wordt gemaakt. Zijerveld levert 100% biologische kaas onder het merk BioReijck. De kaas van BioReijck maakt biologische kaas bereikbaar voor een groot publiek. Smaakvol, puur en natuurlijk.

Merken Nationaal

Eigen merken

Zijerveld levert merken die voor een plus zorgen. We voeren eigen merken zoals Rotterdamsche Oude en Danish Chef binnen de Market Units Classic Retail & Out of Home & Modern Retail & Online.

Merken van dedicated leveranciers

We verzorgen de exclusieve distributie van producten van dedicated leveranciers, zoals Bio+ en Cheestrings. Ook bieden we een logistiek platform voor houders van A-merken.

Overig zuivel

Kruidenboter

Ons kruidenboterassortiment uit eigen productie heeft een belangrijk kenmerk: veelzijdigheid. De mogelijkheden in smaaktoevoegingen zijn zeer uitgebreid en we bieden de producten in cup, kuip of rol.

Overig zuivel

Naast kruidenboter levert Zijerveld overige zuivelproducten, variërend van luxe desserts tot yoghurt.

Culinair

Kwaliteit en innovatie staan centraal in de focusgroep Culinair. Ons culinair assortiment is opgebouwd uit een basis tapasassortiment, bestaand uit olijven en tapenades.

Culinair overig

Een breed basis tapasassortiment, met zowel diverse culiboters als kaascreaties, vormt de basis van ons culinair assortiment. Kwaliteit en innovatie zijn de kernwaarden van deze focusgroep.

Culinaire zuivel

Behalve luxe zuivelproducten bevat deze focusgroep basisartikelen waarmee onder andere in de out of home branche luxe recepten kunnen worden gemaakt.

Neem contact met ons op

Meer weten over

Meer weten over

Focusgroepen

Kaas van Hier, de verhalen achter de mooiste streekkazen van Nederland!

Bekijk

Bekijk

Kaas van Hier!

Kaas heeft het helemaal!

Leer hier meer over waarom

Leer hier meer over waarom

Kaas het helemaal heeft!